Mijn favorieten

Verkoop makelaar

 

Elke woning is anders en verdient een eigen aanpak!

 

Om de juiste koper aan te spreken dient de presentie van uw woning tot in de puntjes voorbereid te worden! Ook hoort hierbij het bepalen van de juiste vraagprijs en dit vereist kennis van de woningmarkt.

Het eerste moment dat de koper in contact komt met uw woning is vaak via internet, het is cruciaal dat de presentatie dan tip top in orde is. Je krijgt immers geen tweede kans voor een eerste indruk!     

 

Om de juiste potentiele koper te bereiken wordt uw woning gepubliceerd op de belangrijkste websites, zoals:  funda.nl,  rotaxmakelaardij.nl, mva.nl en jaap.nl. Aan de wijze van presenteren hecht Rotax makelaardij veel waarde en dit komt uiteindelijke verkoopprijs van uw woning ten goede.

 

Het presentatie pakket "Rotax Comfort" bevat o.a. standaard:

·         Professionele foto’s

·         360 graden foto’s

·         Plattegronden (2D of 3D)

·         Luxe brochures

·         Opvallend te koop bord

·         Intranet (mijn NVM)

 

Uiteraard heeft Rotax makelaardij meer tools beschikbaar om een zo goed mogelijke match te creëren met de potentiele kopers van bijvoorbeeld funda.nl of de zoekers van collega makelaars. Zo kan er additioneel gebruik gemaakt worden van:

·         Hoogte foto’s

·         Artist impressions

·         Verkoopstyling

·         Top positie op funda.nl

 

Rotax makelaardij biedt dit uitgebreid standaard pakket aan voor een betaalbare prijs. Wilt u zelf zien wat voor presentatie mogelijkheden er zijn, neem dan contact met ons op. U krijgt dan een presentatie van de mogelijkheden om uw woning zo goed mogelijk op de woningmarkt te positioneren.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring