Mijn favorieten

Wij zorgen voor een deskundig en gevalideerd taxatierapport

Er zijn verschillende redenen denkbaar voor een taxatierapport. Het kan zijn dat u de financiële haalbaarheid van een verbouwing of een grotere woning wilt toetsen. Of misschien bent u op zoek naar een (her)financiering in de vorm van een (nieuwe) hypotheek. Maar ook als het om een boedelscheiding of het vaststellen van de herbouwwaarde gaat, kan een taxatierapport uitkomst bieden.

 

In veel gevallen vragen banken en financiële instellingen om een gevalideerd taxatierapport. Op die manier weet de bank zeker dat de taxateur voldoet aan de laatste vakbekwaamheidseisen en dat het rapport door en door gecontroleerd wordt op consistentie.

 

Om die reden is Rotax Makelaardij lid van meerdere validatie instituten waaronder het bekende NWWI. Als professioneel taxateur is Rotax Makelaardij bovendien ingeschreven in het kwaliteitsregister van vastgoed taxateurs: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Zodat u zeker weet dat uw taxatierapport overal wordt geaccepteerd als officieel gevalideerd document.

 

Wilt u meer informatie, neem dan vandaag nog even contact met ons op. U kunt ook gelijk een NWWI taxatierapport aanvragen door op onderstaande link te klikken:
 

Ik wil dat Rotax makelaardij mijn NWWI taxatierapport uitvoert!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring